NU BOEKEN!

Onze

Faciliteiten

Hier vindt u de belangrijkste faciliteiten; Bistro het Vervolg, fietsverhuur, boodschappenservice, speeltuin, tennisbanen.

Voorziening

Boodschappen aan huis

Bent u slecht ter been of hebt u gewoon geen zin om de boodschappen te halen? Bij de Plus Markt in Schinveld kunt u on-line boodschappen bestellen en deze worden bezorgt in uw huisje.

bestel nu!

Bistro

Het vervolg

In onze bistro kunt u heerlijk ontbijten, lunchen, dineren. Voor een drankje of borrelhapje op ons bosrijk terras of gezellige binnen bij de houtkachel, bent u van harte welkom!

Reserveren Bistro Het Vervolg

Sport

Tennis baan

Op 2 km afstand van ons park kunt u een buiten gravel  tennisbaan huren bij TC Schinveld. Voor € 5,= per dagdeel per tennisbaan kunt u tussen 10.00 en 18.00 uur tennissen. Het seizoen is van begin april tot eind oktober. Reserveren kan bij onze receptie, hier zijn eventueel ook rakets en ballen verkrijgbaar. Tennisschoenen en banen vegen na gebruik vanzelfsprekend.

 

Gelieven te reserveren via de button! niet via de receptie

Verdere info
reserveren

Natuur

Schinveldse bossen

De natuurgebieden en Zuid-Limburg zijn prachtige groene rustpunten in de pure natuur. Beleef bijvoorbeeld de 5-sterren wandelroute in de Schinveldse Bossen. Een nog onontdekte groene parel van formaat: het grootste aaneengesloten bosgebied van het nationaal Landschap Zuid-Limburg. Er zijn ook prachtige fietsroutes! Zie buttons!

Wandel routes
Fiets routes

Kids

Speeltuin

Naast het park ligt speeltuin de Breukberg met leuke en spannende speeltuigen en een buiten peuterbad. Voor verdere informatie en openingstijden, volg de button!

Info & openingstijden

Activiteit

Fietsverhuur

Neemt u uw eigen niet mee na ons park, is het geen probleem om de fiets te huren! Even lekker eruit, door de natuur!

Huur stadsfiets
Huur mountainbike

genieten

Barbeque

Met uw eigen BBQ kunt u heerlijk genieten voor uw huisje op het grasveld of kiezelveld. In onze Bistro zijn op reservering BBQ pakketten te bestellen.

Vraag na!